Iran-proxy Hezbollah wil oorlog met Israël uitlokken

OpinieZ

De wereld is vrij onverschillig voor de geopolitieke ramp die ons te wachten staat. Het Iraanse proxy-leger van Ayatollah Khamenei, Hezbollah, breidt zich uit over de hele regio van het Midden-Oosten met als eindbestemming Israël.

Titelfoto: Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal PBS News Hour

Miljardair
Nu de strijd in Syrië bijna gestreden is, richten de ogen van miljardair Hassan Nasrallah zich weer op de Joodse staat. De ondergronds levende Nasrallah geeft leiding aan de ongeveer 145.000 militairen die Hezbollah in Libanon heeft gelegerd. Hezbollah ontvangt 100 miljoen dollar per jaar uit Iran en verdient vele honderden miljoenen aan de drugshandel in Zuid-Amerika. Een groot deel van de 1500 miljard dollar die uit Venezuela is geroofd bekostigt het onderhoud en bewapening van deze ‘zonen van de oemma’.

Raketfabrieken
De bewapening vanuit Iran is stelselmatig gesaboteerd door Israël. De meeste transporten van in Iran gefabriceerde raketten worden vanuit de…

View original post 497 woorden meer