Het wordt een hete zomer voor de ChristenUnie

Herblogd van OpinieZ
Auteur: Uri van As

OpinieZ

Terwijl politiek Den Haag zich in zwembroek, badpak en bikini hees, trachtten drie Palestijnse terroristen in Jeruzalem de lont in het Tempelberg-kruidvat te ontsteken. Twee Druzische agenten werden op laffe wijze met kogels en messteken in de rug vermoord. Buiten SGP-leider Van der Staaij en Voordewind van de ChristenUnie zwegen de Haagse vakantievierders. En dat is merkwaardig.

Titelfoto: Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video Jinek 14 juli 2017, kanaal Uitzending Gemist

Emoties
Zodra er maar één met Nederlands belastinggeld betaalde illegale constructie in Israël wordt weggehaald, een gesubsidieerd aardbeienplantje de blaadjes laat hangen of een Palestijns/Nederlandse activiste morbide spionageverhalen verzint, vraagt ons parlement onmiddellijk spoeddebatten aan, regent het Kamervragen en vechten de pro-Palestijnse mensenrechtenmeisjes en moraalridders om de beste plaatsen voor de camera’s en achter de interruptiemicrofoons. Er is geen stukje land op aarde waarover de emoties in Den Haag zo hoog oplopen. Al decennialang.

Israël als struikelblok
Politieke commentatoren speculeren…

View original post 526 woorden meer