Over gecastreerde leeuwen en islamitisch clit-afsnijden

Martien Pennings

Deze zondagmorgen nog even de door mij gemiste Jinek van afgelopen vrijdag gescand. Op 59:52 spreekt oervrouw Eva naar haar castrerende aard zeer natuurlijke woorden tegen de voetbalvrouwen die vandaag, zondag, hun eerste wedstrijd spelen op het Europees toernooi in eigen land:

“Anouk, er is sowieso al heel erg goed nieuws. Bij de logoleeuw is zijn lul afgehakt Het logo heeft een geslachtsverandering ondergaan.”

De leeuw op de shirts van de voetbaldames heeft inderdaad geen manen meer en als je heel goed kijkt ook geen pielemousje.

Fast retrogressive forward to the London Metro:

De metro in Londen zal de reizigers niet meer verwelkomen met “dames en heren”, maar met  “iedereen”, zoals in “goedemorgen iedereen”. De verantwoordelijke organisatie, Transport for London, vindt dat Londen volledig mee moet in de stroom van identiteitsgevoeligheidsgektes en dat er aan de “diversiteit” recht moet worden gedaan.

“De maatregel wordt gesteund door belangenorganisatie Stonewall, die…

View original post 393 woorden meer