Even bijpraten over Trump met Gorka

Martien Pennings

Hysterisch en obsessief zijn de woorden die we een paar keer gaan gebruiken.

De normale wereld en vooral de normale Amerikanen zijn inmiddels schijtziek van het gezeik van regressief links dat via de Deep State de hysterie om de nederlaag omzet in dat obsessieve en lege verdacht maken van Trump.

U weet toch hoe hysterisch het liberal establishment en de regressief-linkse straat reageerde op de overwinning van Trump? Voor zover u vergeten bent hoe kosmisch onverwacht de kosmische klap was: watch this! Hilarious!

Dan bent u nu klaar voor Doctor Sebastian Gorka die aan een bloesemende CNN-blondine uitlegt dat ze een keertje uit haar hysterisch-obsessieve bubbel moet komen. Alleen al het “Good Morning” op seconde 20 van Gorka is indrukwekkend. Let op die oogopslag van het blondje: de moeite die ze doet om haar pure vijandigheid niet te laten blijken. Het hele gesprek van 17 minuten is de moeite waard.

View original post 338 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s