Bij Jinek: Barbara Barend misbruikt Abdelhak Nouri om islam te promoten

Martien Pennings

Barbara Barend bij Jinek in publieke smart om Nouri Abdelhak

Het publieke vertoon van verdriet op de publieke omroep om Abdelhak Nouri had een zware anti-Wilders ondertoon.

*************************************************************
“Deze morgen heb ik de rest van het gesprek bij Jinek alsnog uitgekeken. Het was inderdaad een leuk joch en het gezin was ook leuk. Maar die hysterische publieke heiligverklaring van die hele familie en van Nouri zelf smaakt naar politiek misbruik van een tragisch ongeluk. En vooral ook weer naar zelfmanifestatie van regressief-links.“
*************************************************************

Ik merkte Nouri voor het eerst op toen ik hem bij Studio Sport met twee duimen naar zijn eigen rugnummer zag wijzen toen hij scoorde voor Ajax. En dat beeld flitste even in mij op telkens als ik ‘m weer op het plasmascherm zag. Iconisch momentje van een grappig ventje. En nu die hartstilstand op het veld en de blijvende hersenschade. Tragisch, tragisch, tragisch. Voor mij extra…

View original post 516 woorden meer