Extreem gesubsidieerde Jinek doet een Jan Muldertje en wil steun voor bijstands-meisje afpakken

Martien Pennings

“Maar niet op deze manier!” Roept Jinek over subsidie aan een ondernemend bijstands-meisje. Zelf ontvangt ze uiteraard helemaal geen subsidie. Kan dat wijf een zweep over d’r lijer krijgen?

“Terug naar die harde Amerikaanse blondine met haar valse sentimenten over ‘bootvluchtelingen’. Zo’n Jinek en het hele zootje graaiers dat daar aan tafel zit, zijn blijkbaar collectief te stom om te beseffen dat ze stuk voor stuk op tientallen manieren direct en indirect gesubsidieerd worden. En veel zwaarder gesubsidieerd dan die ondernemende bijstandstrekkers!”

Eva Jinek is vrouw, mooi en links-regressief. Een combinatie die haar heeft gebracht bij de subsdidiepotten van de VARA KRO-NCRV. Want talent zoals zij heeft, hebben er vele duizenden. Ze verdient natuurlijk naar modale begrippen van gewone mensen extreem. En dat salaris wordt betaald uit de publieke middelen.

Gisteren was er een item in haar uitzending (vanaf minuut 6) over een proef bij de sociale diensten van een…

View original post 599 woorden meer