Anja Meulenbelt is gek of anders volgt ze een vrouwtjesbavianen-instinct

Martien Pennings

Anja Meulenbelt, ooit door een gemene vriend van me (maar dat is dan ook een homo) die haar in levende lijve observeerde, omschreven als “een dubbel luchtbed, half gevuld met water”

Anja Meulenbelt — voor al uw Palmaffia-liefde en Israël-irrationalisme — werd op 29 juni geïnterviewd door het Parool omdat ze weer eens een prachtboek heeft geschreven: “Feminisme: Terug Van Nooit Weggeweest”.

Anja Meulenbelt is voor mij een vertegenwoordigster van de totale ontsporing van het feminisme. Ik denk oprecht dat dit soor wijven gek is of anders volgen ze een vrouwtjesbavianen-instinct. U hebt dat vast ook wel eens gehoord of gelezen: genetisch onderzoek toont aan dat vrouwtjes van bavianen-stammen stiekem vreemd gaan bij sterke en dominante mannetjes van andere stammen. Dat moet de fascinatie van dit soort primitieve wijven met de islam zijn. Ik zou geen andere verklaring weten.

Ik citeeruit het Parool:

Bestaat rechts feminisme?
“Rechts heeft…

View original post 373 woorden meer