Volkskrant huwelijkt Nederlandse meisjes uit aan mohammedanen

De Volkskrantpegels komen uit Mekka. Kan niet anders als je je zo keihard inzet voor de islamisering van Nederland. Vanmorgen werd de gigantische asielzoekerscriminaliteit, die onder de pet gehouden wordt, nog tot onzinnige stemmingmakerij bestempeld en nu worden gedeserteerde Syriers weer neergezet als hoogopgeleid en aantrekkelijk voor Nederlandse vrouwen.

De meeste Syrische vluchtelingen zijn man, jong, vrijgezel en hoogopgeleid, en daarmee aantrekkelijk voor Nederlandse vrouwen. ‘Syriërs plaatsen de vrouw op een voetstuk.’

Want Nederlandse mannen in dezelfde leeftijd zijn niet jong, vrijgezel en hoogopgeleid ? De Volkskrant heeft er geen moeite mee om keihard te liegen, dat sprookje van de hoogopgeleide Syriër is al lang doorgeprikt.

In Duitsland ziet de asielzoekersstroom er wellicht iets anders uit, maar daar komen toch echt andere berichten vandaan. Omroep ARD meldt, op basis van eigen mededelingen van de asielzoekers, dat 11 procent geen enkele school heeft bezocht, 25 procent alleen een lagere school en dat…

View original post 389 woorden meer