Uri van As over Derk Walters (NRC): “Een rode draad van Israëlhaat”

Martien Pennings

Weer een mooi stuk van de door mij zeer gewaardeerde Uri van As. Het enige wat-ie altijd van mij re-tweet zijn de stukken van hem die ik doorplaats. Iets anders nooit. Terwijl ik toch wel eens wat lezenswaardigs publiceer. Dat is niet alleen een mening van mij over mezelf: zo is bijvoorbeeld zeer recentelijk een oud stuk van mij over de slavernij-herdenkingzo’n zesduizend en een nog recenter diatribetjes van mij over Jinek & De Vries  zo’n vijfduizend keer aangeklikt.

En ook mijn stuk over Derk Walters was de moeite waard. In tegenstelling tot wat Van As in zijn stuk doet, namelijk de affiliaties van Walters bloot leggen, fileer ik in mijn artikeltje wat de antisemitische ploert anti-Israël-irrationalist aan walgelijke “inhoud” te melden heeft.

Ik snap best dat je als fatsoenlijk website niet met gajes als ik in één kamp wilt staan, maar zou er nou niet eens…

View original post 75 woorden meer