Linz: Mohammedaan steekt oud echtpaar dood – FPÖ en samenleving zijn schuldig

E.J. Bron

Screenshot_42

“Wilde voorbeeld stellen”. Linz: Tunesiër (54) vermoordde echtpaar uit haat op FPÖ.

(Vertaling: E.J. Bron)

De “samenleving” en “de FPÖ” zijn er samen schuldig aan dat in Oostenrijk een hoogbejaard echtpaar moest sterven. En dat gaat als volgt: Omdat een Mohammedaan zich slecht behandeld voelde door de Oostenrijkse samenleving, en omdat de FPÖ slecht zou zijn, wilde hij “een voorbeeld stellen”. Dat zag er dan zo uit dat de sinds 1989 in het land wonende Tunesiër twee oude mensen (85 en 87 jaar oud) heel divers met messen, een riem en houten knuppels uit het leven verwijderde. Dat de oude mensen met de samenleving, die hem zogenaamd zo slecht behandelde, slechts indirect en met de FPÖ überhaupt niets te maken hadden, stoorde bij deze Mohammedanen-logica slechts zijdelings.

PI News (2)

View original post 571 woorden meer