ISLAMISERING IS EEN VOOROPGEZET PLAN VAN DE ELITE!

eunmask

De ware reden om grenzen open te stellen voor de islamisering in plaats van de grenzen te sluiten!

Er zijn vanaf het Europese ‘open grenzen-beleid’ hierover reeds tientallen artikelen verschenen, die honderden linkse (elite) tegenreacties hebben ontketend. Maar alle bewijzen zijn nu, met de aantoonbare gevolgen van de (overwegende) islamitische invasie, onweerlegbaar geworden! 

De machtselite is een strijd aan het voeren tegen de wit-westerse bevolking, (met name in de EU en Amerika); deze moet van de kaart geveegd worden en plaatsmaken voor een soort internationale mix van mensen, die geen besef van natie of cultuur hebben en die het niets kan schelen door wie ze geregeerd worden, als ze maar hun natje en hun droogje krijgen. Dit soort mensen zijn zeer gemakkelijk te manipuleren en tot slaaf te maken. Dit is uiteraard op den duur het doel.

De EU is echter helemaal niet van plan de macht in de EU…

View original post 753 woorden meer