Shomron weeknieuws

Shalom beste lezers,

Heel laat voor ons doen en met de verf nog tussen onze vingernagels 😊 sturen we u ook dit keer ook alleen de Parasha.

Het wordt heel mooi in het nieuwe huis, hoor, maar we moeten er wel wat voor doen. Het huis bleek toch wel behoorlijk uitgewoond te zijn en ook het houtwerk moet allemaal geverfd, best een tegenvaller en als je een gastenhuis wilt hebben dan moet alles wel picobello voor elkaar zijn. Het appartement is inmiddels helemaal klaar en heel erg leuk! Maar in het huis zijn we nog niet klaar, alhoewel we zes helpers hebben gehad om te verhuizen die werkten als paarden, is er toch nog veel te doen, maar we schieten nu wel op en we zijn toch wel echt flink over de helft nu.

De temperatuur werkt hier niet echt mee; het is erg heet en dan zou je je eigenlijk aan moeten passen, tja…. Dat werkt dus niet als je aan het verhuizen en opknappen bent…

We hopen dat u veel leesplezier beleeft aan de Parasha en we hopen volgende week weer een uitgebreide Shomron Nieuws te kunnen sturen met natuurlijk foto’s!

Heel hartelijke groet,

Yair en Karen Strijker

Choekat חקת regelgeving