Zou de zieligheids-industrie in Nederland minder corrupt zijn?

Martien Pennings

 

Serneels Geertru met trui
Geertrui Serneels met trui die Groenlinkse liefde voor het exotische verraadt

NLANDU ALAIN Geertruis echtgenoot Alain Nlandu neemt wél het geld mee naar huis

Heb ik net een vanuit de goedheid van mijn humane mensenmenshart een pleidooi gehouden voor het kinderpardon, sturen Vlaamse vrienden mij een linkje over corruptie binnen de Vlaamse “veelgeprezen hulporganisatie Solentra, die jonge vluchtelingen psychologisch begeleidt”. Want dat corrupte Solentra “keert hoge vergoedingen en een nog hogere bonus uit”. Wij citeren de Standaard:

“Al meer dan tien jaar is de vzw Solentra (Solidariteit en Trauma) leidinggevend in therapeutische ondersteuning van vluchtelingen, migrantenkinderen en hun gezinnen. ( . . .) Solentra levert ook echt goed werk, benadrukken alle partners. ( . . .) maar ‘intern zijn enkele zaken aan de gang die hoogst bedenkelijk zijn’. ‘Zo is er de financiële huishouding: boven op haar loon als psychologe verbonden aan het UZ Brussel, keert…

View original post 168 woorden meer