Islamkritiek is zinloos geweld

Martien Pennings

(Door Victor Onrust)

“In tegenstelling tot joodse en de meeste hedendaagse christelijke stromingen is iedere kritiek op de Islam verboden vanuit de Islam zelf. Niet alleen kritiek op het geloof in Allah, maar iedere kritiek op de leer zoals die in de middeleeuwen is vastgelegd. Met andere woorden: er is geen mogelijkheid voor een “verlichte” islam. Nou ja, misschien na een flinke godsdienstoorlog, maar de tot nu behaalde resultaten daarmee geven weinig reden tot hoop. ( . . .).  Schrijven over de Islam moet niet als doel hebben moslims te overtuigen van fouten in de leer, maar om het Westen en vooral de Westerse elite er van te overtuigen dat de islam in al zijn hoedanigheden een foute leer is die verboden moet worden.”

Lees de rest op Harde Woorden >>>

__________________

View original post

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s