Eva Jinek en Peter R. de Vries proberen de fatsoenlijke burgemeester van Weert als krypto-racist te framen

Martien Pennings

Ze zeggen dat die Peter R. De Vries 2.500 vangt iedere keer als-ie bij Pauw of Jinek aanschuift. Verder vindt Peter Geert Wilders  gruwelijk en de islam mooi. Dat is zo ongeveer hetzelfde als Simon Wiesenthal afwijzen en het nazisme omarmen. Peter R. De Vries is de man die meende dat ze bij Charlie Hebdo het indertijd best een beetje aan zichzelf te wijten hadden, toen de moslim-moordenaars aan het slachten sloegen op de redactielokalen. Moet je Mohammed maar niet zo beledigen, vond Peter. Zou-ie weten dat Mohammed niet bestaan heeft, maar dat de mythologische figuur die door de moslims vereerd wordt een sluip- en massa-moordenaar was, een slavenhaler, roverhoofdman en bedrieger? Die Jinekdoet ookniks andersdan de islam, die gewoon een vorm van nazisme is, vergoelijkenenschoonpraten. Het is een fraai stel.

We moeten allemaal dat filmpje nog maar eens bekijken waarop…

View original post 453 woorden meer