Een van de ‘dubbele slachtoffers’ van Mark Rutte slaat een homo buiten bewustzijn

De leugen is waarheid, slavernij is vrijheid, daders zijn slachtoffer. Mark -Kafka- Rutte komt zo uit 1984 gewandeld.

‘Kankerhomo!’: jongen knock-out geslagen na vrolijk dansje

Bruut geweld in een Amsterdamse supermarkt. Een lichtgetinte man kon een vrolijk dansje van een van de klanten niet zo waarderen en sloeg hem knock-out. Even daarvoor had hij zijn slachtoffer uitgescholden voor ‘kankerhomo’. Elsevier >>

De politie had weer eens geen behoefte de zaak op te lossen, want de mishandeling was al op 28 april.

De jongen valt achterover en is een paar minuten bewusteloos. ‘Het was echt een harde klap. De jongen is eigenlijk al bewusteloos voordat hij de grond raakt. En dat hij echt knock-out was, blijkt wel uit het feit dat zelfs z’n blaas het begaf’, aldus politiewoordvoerder…

View original post 107 woorden meer