Uiteindelijk zijn het allemaal geïnfiltreerde jihadisten die kiezen voor de islam boven alles, ook politiek

Levensgevaarlijk is het, al die islamieten die wij toelaten in allerlei organen van de overheid op diverse niveau.

Waarom begrijpt men dat nu nog steeds niet? Hoeveel voorbeelden moeten er nog volgen? Alle mohammedanen neigen naar de Sharia en de regelgeving anderszins uit hun heilige literatuur. Zij zitten klem in de klauwen van Allah en de Ummah. Nooit zullen zij deze beiden afvallen. Dit is dan ook de reden dat het zo druk is bij moslimprotesten tegen terreur zoals we zagen in Keulen vorige week. Uiteindelijk was daar van de paar honderd aanwezigen in de protestoptocht de helft ook nog eens autochtone Duitser. Openlijk commentaar op de profeet of zijn leer is immers verboden op straffe van de dood.

Eerder schreef ik over jihad in de Tweede Kamer, de infiltratie van jihadisten als Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk en nu dan ook sinds 15 maart Azarkan. lieden die stuk voor…

View original post 1.947 woorden meer