Nieuwste gruwelverhaal over ISIS tart elke verbeelding. Zelfs presentator kan tranen niet bedwingen

Dat terreurgroep ISIS de gruwel niet schuwt, is intussen al langer bekend. Maar telkens je denkt dat het niet nog erger kan, komt er weer een verhaal naar boven dat elke verbeelding tart.

Een Yezidi-vrouw die door ISIS werd vastgehouden als seksslavin, heeft zonder dat ze het wist, haar eigen zoontje opgegeten. Dat bracht Iraakse politica Vian Dakhill aan het licht tijdens een interview met Memri TV, een Egyptische tv-zender.

De vrouw werd door de terreurgroep dagenlang vastgehouden in een kelder zonder voedsel of water. Ze werd behandeld als seksslaaf. De Yezidi-vrouw kon het allemaal navertellen omdat ze uiteindelijk kon ontsnappen. Maar wat ze in de kelder meemaakte, tart alle verbeelding. “Nadat ze drie dagen lang geen eten en drinken had gekregen, kwamen haar bewakers toch plots binnen met een maaltijd. Op het bord lagen vlees en rijst”, vertelt Dakhill. “Omdat ze veel honger had, at ze meteen alles op.”

View original post 35 woorden meer