Het doorlopende drama van de Palestijnse leugens

Martien Pennings

Jared Kushner (links), Senior-adviseur van de President van de V.S. Donald Trump, ontmoet de President van de Palestijnse Autoriteit Mahmoud Abbas op 21 juni 2017 in Ramallah.

(Door Bassam Tawil)

Het huidige beleid van de leiding van de Palestijnse Autoriteit is te voorkomen dat de Trump-regering, door te doen alsof Abbas en zijn trawanten serieus zijn over het bereiken van een vrede met Israël, zich blijvend zal vervreemden van hen. Dit is de reden waarom de vertegenwoordigers van Abbas voorzichtig zijn om niet Trump of zijn gezanten te bekritiseren.

Als Israël niet voldoet aan hun lijst van eisen, zullen de Palestijnen hen beschuldigen van een “vernietiging” van het vredesproces. Erger nog, de Palestijnen gebruikten dit als een excuus om hun terroristische aanslagen tegen de Israëli’s te verdubbelen. De Palestijnse vordering, zoals altijd, zal dan worden dat zij gedwongen werden om hun toevlucht te nemen tot terrorisme in het licht van…

View original post 114 woorden meer