Er is een boot gekocht om de invasie te stoppen

We hebben al een tijdje reclame op onze site staan om dit project te financieren. Onder elk artikel staat een banner: Stop de Invasie ! En rechtsboven op de voorpagina staat nog een keer zo’n banner. Het was al even bekend dat er genoeg geld binnen was voor een boot. Nu is er een boot gekocht van dat geld.

Defend Europe wil nu op weg naar de Libische kust om daar de invasie te stoppen. Het plan is om de ‘vluchtelingen’ uit zee op te pikken, hun bootjes tot zinken te brengen, en ze weer af te leveren op de Libische kust.

En dat kost ook weer geld maar het is de enige manier om de invasie te stoppen. Defend Europe krijgt geen geld van collaborerende overheden of van George Soros en is afhankelijk van donaties van patriotten. Toen ik vanmorgen keek stond de teller net boven de 1000 dollar…

View original post 59 woorden meer