“Daarom ben ik hier”: de essentiële waarheden in de docu van Marcel Prins

Martien Pennings

De 1e aflevering van deze driedelige docu-serie “De geboorte van een staat” was op 11 juni. Die aflevering was redelijk goed en die heb ik niet geanalyseerd, alleen aangestipt in mijn stuk “50 jaar na de juni-oorlog van 1967: de moorddadige, irrationalistische, obsessieve coalitie van regressief-links met de nazislam tegen de Joden is nog springlevend”.

De 2e aflevering , “Van Judea en Samaria naar West-Bank” was behoorlijk slecht en dus sprak ik in de titel van mijn analyse over de “essentiële fouten” in de docu van Marcel Prins. 

Het 3e deel, zondagavond 25 juni uitgezonden, onder de titel “Moreel ijkpunt Israël” is veel en veel beter en bevat inderdaad essentiële en harde waarheden. Hieronder mijn analyse en beschrijving van deel 3.

Joden in arabische landen 1948 2017 Screenshot uit de eerste aflevering van de docu van Marcel Prins “Daarom ben ik hier”. Let op de verminderde aantallen Joden tussen 1948 en 2017 in Arabische…

View original post 5.166 woorden meer