Theo Hiddema haalt hard uit naar Iftar-vierende politieagenten: “Het is schijterigheid”

E.J. Bron

Screenshot_91

(Door: Michael van der Galien)

Zijn boodschap aan de politie? “Word weer waakzaam en dienstbaar. Da’s genoeg!”

Theo Hiddema van Forum voor Democratie vindt het volstrekt belachelijk dat de Nederlandse politie allerlei “iftar-avonden” organiseerden tijdens Ramadan. Met name de Amsterdamse politie vindt dat ge-wel-dig om te bewijzen dat ze openstaan voor de multiculturele samenleving en met iedereen een band hebben. Hiddema vindt dat onzin.

“Dan wordt er een oproep tot gebed gedaan en zit de politie heel braafjes koekjes rond te delen,” zei Hiddema afgelopen zondag bij het tv-programma van Harry Mens. “Dat is pure schijterigheid vermomd in hoffelijkheid. Dat is het gewoon.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

View original post