Het Duitse etnomasochisme en de omvolking

Martien Pennings

“Frau president. Meine Damen und Herren. Unsere Gesellschaft wird sich ändern. Unsere Stadt wird sich radikal verändern. Ich bin der Auffasung dass sich in 20, 30 Jahre gar keine etnische Mehrheit mehr haben sollen in unserer Stadt.  Das ist was wir haben werden in der Zukunft! Und Ich sage Ihnen noch ganz deutlich gerade hier in richtung Rechts: das ist gut so!“

(Door Guillaume Faye, geschreven op 19 Januari 2017)

Op 19 December 2016 is Duitsland voor de eerste keer getroffen door een islamitische aanval op grote schaal op de Kerstmarkt van Berlijn, symbolisch, na een reeks van kleinere aanvallen als inleiding. Deze aanval werd opgeëist door ISIS.

De term ‘islamitisch’ is te verkiezen boven ‘islamistisch’, aangezien deze laatste uitdrukking suggereert dat het niet om de islam gaat, maar om een extreme deformatie ervan. Welnu, dat is onjuist: Het islamisme en al zijn wandaden, waaronder het terrorisme, zijn…

View original post 173 woorden meer