Wens Verenigde Naties: ‘Meer meer meer migranten!’

Martien Pennings

(Door Van Rossem)

Migranten zijn nuttig, wenselijk, ambitieus, geschoold, vindingrijk, hoopvol, dankbaar, succesvol en mens. Nou dat laatste klopt natuurlijk, maar over al die andere kwalificaties lopen de meningen, de feiten & de statistieken nogal uiteen en niet in het voordeel van de agenda van de Verenigde Naties. Maar er is een kwart miljard migranten op drift dus migratie is ‘onvermijdelijk’, zo beschouwt de VN. En daarom is migratie ook ‘nodig’, concluderen ze daaruit. Sterker nog, het is zelfs wenselijk. En daar zijn al hun ketenpartners hetover eens, dus . . . . . . .lees verder op GeenStijlen klik vooral datover eenseens aan.En hier zijnde vele, vele logo’s van de migranten-industrie. Enjoy!

_________

View original post