Hoe ziek is de gezondheidszorg?

eunmask

RP: Onderstaand artikel bevestigt nogmaals dat wij niet alleen financieel, maar ook fysiek worden gemanipuleerd! Dit geldt overigens ook voor onze fysieke bescherming (terroristendreiging). Ook de influx van miljoenen asielzoekers uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten zorgt voor een onverwacht grote druk op het gezondheidssysteem.

Door: Sjef Smeets

Ik verdiep me al een hele tijd in de werkwijze van de gezondheidszorg. Noodgedwongen dat wel. Oorzaak daarvan zijn een aantal goede vrienden en kennissen die er helaas niet meer zijn.

En steeds meer raak ik verbaasd over een aantal zaken die elk normaal mens zich niet, of amper realiseert.

Laat ik vooraf helder stellen dat heel veel verpleegkundigen en artsen hun uiterste best doen om ons gezond te maken. Maar er worden ook heel veel fouten gemaakt en dat zijn er per jaar circa 70.000 medische missers. Daarvan lopen er circa 3500 voor de patiënt verkeerd af en overlijden aan de…

View original post 1.562 woorden meer