Ibn Warraq aan Pechtold en Roemer en de iftar-politie en de collaboratie-media en . . . . nou ja, aan al die levensgevaarlijke halve garen die de islam best mooi vinden

Martien Pennings

Ibn Warraq is een pseudoniem. Mij heeft hij ooit geïnspireerd tot een fundamenteel opstel over de islam en Israël, waarin ik aantoonde dat de islam een nazisme avant, pendant et après la lettre is. Dat was in 2010 en toen was dat nog controversieel om te beweren zelfs onder islamcritici. Dat is inmiddels anders en alleen de totale mafklappers van het links-regressieve zelfverheffingsneuroten-machtsconglomeraat wandelen nog in diepe duisternis.

Warraq heeft al een aantal mooie boeken geschreven en Bruce Bawer (While Europe Slept, Surrender, The Victims’ Revolution, The Alhambra) somt ze op in de eerste alinea van zijn bespreking van Warraqs nieuwste.  Ook “Fjordman” (Peder Are Nøstvold Jensen) heeft er een recensie aan gewijd.

En nu maar hopen dat er ooit ergens een lichtje aangaat in de hazebreintjes.
Maar ik ben bang dat voor die tijd nog heel veel onploffinkjes zullen plaats vinden en moordjes zullen…

View original post 82 woorden meer