De ‘suikerpatient’ van Amsterdam CS zag er uit als ‘een moslim, beetje arabisch’

Leon de Winter heeft gebeld met een van de Israëlische slachtoffers. Nog zo’n feitje dat door de politie achtergehouden werd.

Mijn vrienden vertelden me dat de bestuurder heel agressief deed vlak na het ongeluk. Ik was toen bewusteloos, dus ik heb het niet meegemaakt. De man was boos, ook al hadden wij boos moeten zijn, want de man had een flink aantal mensen aangereden, twee mensen met zware verwondingen. Hij zag er volgens mijn vrienden uit als een moslim, beetje Arabisch.

De politievrouw vertelde dat ze rapporten naar me zou mailen en details over wie die man is, maar ik heb nog niets ontvangen. Telegraaf >>

Zie ook:

Veel lof in Stopera voor gigaclusterfuck van politie rond aanslag Amsterdam CS – opzet niet uitgesloten

De clusterfuck klucht van de politie rond het stationsplein continues

De Amsterdamse politie maakt een enorme fuck-up van de aanval op Amsterdam CS tijdens ramadan

View original post