Segers en Pechtold: twee primaten met hun eigen apekool

Martien Pennings

Pechtolds blik nadat hij een groot Kwaad aan de kaak heeft gesteld, namelijk Jan Roos. Zie Pauw en Jinek.

Ik kom erop door een artikel van Ernst Lissauer, “Israël aan de formatie tafel”. Lissauer heeft duidelijk achtergrondinformatie van ingewijden over wat er gebeurde toen Pechtold Segers zo afzeek een paar weken terug in dat verkennende gesprekje. Lissauer:

“Speciale aandacht was er voor het Israël-standpunt van de christenen. Jeruzalem als onverdeelde hoofdstad van Israël erkennen? Belachelijk, gaan we nooit doen. Labelen van producten uit ‘bezet gebied’ des te meer. Voltooid leven, abortus en al die zaken waarop uw christelijke waarden stoelen, vergeet het maar. Geld om prostituees die uit het vak willen stappen te ondersteunen? Dacht het niet. ZZP’ers zijn het. Kijk eens, wat je op zondag doet moet je zelf weten, maar we gaan wel een land besturen. En zo zat de verbouwereerde christen naar een ontketende…

View original post 492 woorden meer