Harry Potter-auteur J.K. Rowling draait door: ‘Nigel Farage heeft moskee-terrorist geradicaliseerd!’

E.J. Bron

Screenshot_167

(Door: Michael van der Galien)

Houd jij je nou maar bezig met het schrijven van boeken, J.K. Niemand die op jouw politieke inzichten zit te wachten.

Harry Potter-auteur J.K. Rowling (foto) staat niet alleen bekend als één van de meest succesvolle fantasy-auteurs ter wereld, maar — helaas — ook als een echte politiek-correcte dame die alle vormen van kritiek op een opengrenzen-beleid racistisch vindt. Gisteren deed ze die tweede reputatie eer aan door keihard uit te halen naar Nigel Farage en andere rechtse politici en commentatoren. Volgens haar zijn die namelijk verantwoordelijk voor de aanslag bij een moskee in Engeland gisterochtend:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

View original post