Groene waanzin: Fractievoorzitter in het Europees Parlement eist gedwongen vestiging van complete Syrische dorpen in Oost-Europa

E.J. Bron

Screenshot_172

(Vertaling: E.J. Bron)

Dalende resultaten in de peilingen, een imago als “verbodspartij”, interne ruzies: de Groenen zijn op weg naar beneden. Reden daarvoor zijn ver van de realiteit verwijderde uitlatingen en eisen van haar protagonisten. Jongste voorbeeld: de fractievoorzitter van de Groenen in het Europees Parlement, Ska Keller (foto), eiste in de “Neue Osnabrücker Zeitung” de vestiging van complete Syrische dorpen in Oost-Europa, omdat je het “vluchtelingen” immers niet aan zou kunnen doen om naar een land te migreren waarin zich slechts weinig of geen andere “asielzoekers” zouden bevinden, aldus de argumentatie van Keller.

Duits - Zuerst

View original post 109 woorden meer