De islam en het geweld dat in mij groeit

Martien Pennings

Die aanslag bij die moskee in Londen. “Een gek!” Ja, ongetwijfeld. At random moslims vermoorden is krankzinnig. Dan kan je nog beter willekeurige links-regressieve rotzakken uit het collaborerende zelfverheffingsneuroten-machtsconglomeraat te grazen nemen. Maar dit is toch een van de eerste tekenen dat de burgeroorlog nu ook vanuit de andere kant gevoerd gaat worden. Gekken hebben vaak antennes, die, eh . . . . . . . . dingen eerder opvangen dan die van de doorsnee afgestompte burger die noch van zijn eigen gezond noch van zijn eigen ziek weet.

Een vriend mailt me:

“De links-regressieve gekken zullen roepen: dat krijg je nou van dat polariseren en islambashen.”

Ik antwoord:

“Tsja, ik zal er maar weer een stukkie aan wijden.
Zo blijf je constant bezig met die kanker-islam.”

U begrijpt dat dit in eerste instantie eigenlijk niet voor publicatie was bestemd.
Maar in tweede instantie toch maar wel.

Ook deze morgen…

View original post 368 woorden meer