London fire, London ire: May, Maitlis en Lammy missen een big point inzake de Towering London Inferno

Martien Pennings

Emily Maitlis draagt grote waterdruppel-oorbellen bij een interview over gebrek aan sprinkler-installaties: hoe smaakvol!

Uit het verslag van Elsevier over dat geruchtmakende interview van Theresa May afgelopen vrijdag op de BBC:

“Vrijdagavond reisde May speciaal voor het interview af naar de BBC-studio in het centrum van Londen. In het interview richt ze zich nadrukkelijk op wat de regering doet om de nabestaanden te ondersteunen, en weigert ze in te gaan op bepaalde vragen van de zichtbaar geëmotioneerde interviewer.”

En vervolgens leren we uit deze analyse niet op welke vragen van Emily Maitlis – dat is die “zichtbaar geëmotioneerde interviewer” – May niet wenste in te gaan. Dan zal ik het u maar vertellen: May wenst niet te bekennen dat de regering hier schuldig aan is en ook niet dat er op de woensdag na de ramp niemand was van de regering om leiding te geven aan het lenigen van de…

View original post 302 woorden meer