GeenStijl is van flatbrand Londen links geworden

Martien Pennings

GeenStijl, bij monde van Zentgraaff, is door de Londense flatbrand links geworden. Luister maar:

“Het Grenfell-torenincident is een mooie wake-upcall van wat er gebeurt als je zaken teveel overlaat aan de vrije markt en de solidariteit en onderlinge zorgzaamheid in een maatschappij uit beeld raakt. De Engelse MP David Lammy legt het nog één keer uit . . .”

Nou is deze David Lammy, in de parlance van GeenStijl, ook nog eens een keer een “negert”. Een “negert” die linkse taal uitslaat en door GeenStijl geprezen wordt. De wereld wordt steeds verwarrender.

Maar alle gekheid even op een verkoold kinderlijkje: deze man verwoordt het indrukwekkend, kan niet anders zeggen. Absoluut helemaal grondig uitluisteren. GeenStijl heeft een versie met ondertiteling, dat komt bij de iets minder auditief ingestelde beheersers van het Engels nog beter binnen . . . .

En tsja, ik zou ook best al mijn hele leven…

View original post 18 woorden meer