Dawkins is nog nét niet radicaal genoeg over de islam

Martien Pennings

Ha!
De islam is de meest kwaadaardige religie ter wereld!
Nou hoort u het ook eens van een ander!
Van Richard Dawkins.

Wij citeren SCEPTR:

Brits evolutiebioloog Richard Dawkins was te gast op het Cheltenham Science festival (5-10 juni 2017). Hij beantwoordde er vragen over religieus onderwijs. De uitgesproken atheïstische academicus is gekend omwille van zijn jarenlange campagnes tegen christelijk fundamentalisme. Dit keer richtte hij zijn pijlen echter op de islam.

Volgens Dawkins zijn alle religies slecht, maar is het niet juist om te stellen dat ze daarom allemaal even slecht zijn: “Als je kijkt naar de impact die verschillende religies hebben op de wereld, dan is het duidelijk dat op dit ogenblik de meest kwaadaardige religie de islam moet zijn.”

Tot zover SCEPTR.

Ik denk dat je het positiever kan formuleren: de islam is het absolute Kwaad en de Joods-Christelijk-Verlichte traditie is het beste wat de homo sapiens blijkbaar…

View original post 320 woorden meer