Wilders schrijft “brief” aan Tjeenk Willink die PVV uitsluit: “Helder. Dan stevige oppositie. Doei.”

E.J. Bron

Screenshot_118

(Door: Paul van der Bas)

De PVV-voorman laat weten dat hij totaal geen boodschap heeft aan de partijen die hem uitsluiten: hij gaat “snoeihard en meedogenloos” oppositie voeren. 

De PVV gaat definitief niet meedoen aan coalitieonderhandelingen, liet informateur Tjeenk Willink deze week weten. Hoewel de PVV als tweede partij van Nederland een coalitie aan een meerderheid zou kunnen helpen, mag de partij van Wilders niet aanschuiven om de huidige impasse te doorbreken. De andere partijen zitten niet op hem te wachten, en dus is de PVV de komende kabinetsperiode veroordeeld tot de oppositiebanken. Wilders zou Wilders niet zijn, als hij hier niet fel op zou reageren. Dat doet hij vandaag dan ook op Twitter met een “brief” aan de informateur (zie illustratie).

PVV nieuw

Lees verder>>>
DDS

View original post