Wilders: ‘De alarmbel luidt voor Europa’!

eunmask

wilders-alarmWilders: ‘De alarmbel luidt voor Europa’ vanwege het gevaar dat de Europeanen zullen worden vervangen!

Omdat de West-Europse elites de bescherming van de rechten van zogenaamde asielzoekers belangrijker vinden dan het beschermen van hun eigen burgers.

De elites weigeren ook onze eigen identiteit te beschermen en de hedendaagse Nederlandse kranten zijn hiervan een voorbeeld. Een protestantse kerk stelt voor om de officiële vrije dagen, die de Nederlanders krijgen om het Christelijke feest Pinksteren te vieren, worden vervangen door een officiële feestdag van het Islamitische feest van Eid-al-Fitr.
Met dit voorstel, wil de christelijke groep “recht doen aan de diversiteit in religie.” Echter, als er één cultuur op aarde is die geen diversiteit in religie toestaat, is dit het Mohammedanisme. Kijk maar naar Saoedi-Arabië, waar ze zelfs de bouw van een enkele kerk niet toelaten.

In de komende 30 jaar, zal het aantal Afrikanen groeien naar meer dan één miljard…

View original post 578 woorden meer