Nederland trekt kar in gat financiering nu de VS uit Parijs zijn gestapt!

eunmask

Nederland verdubbelt donatie tot 100.000 euro!

RP: Ach die domme Nederlandse burgers betalen wel voor de grootste sprookjes!!

De Nederlandse schapen blijven slapen! 

Europese landen gaan op initiatief van Nederland het financiële tekort aanzuiveren dat bij het VN-klimaatpanel IPCC ontstaat door de terugtrekking van de Verenigde Staten uit het akkoord van Parijs. Dat zegt demissionair staatssecretaris Sharon Dijksma van Milieu tegen de Volkskrant.

Dijksma verdubbelt daarom de Nederlandse bijdrage tot 100 duizend euro dit jaar en komend jaar (plus 50 duizend extra voor de 1,5 graad studie), en roept andere EU-lidstaten op hetzelfde te doen. Onder meer Duitsland heeft al toegezegd. Haar plan wordt maandag besproken op de Europese Raad in Luxemburg, waar de Europese reactie op de uittreding van de VS op de agenda staat.

Begin dit jaar sprong collega Liliane Ploumen van Ontwikkelingssamenwerking bij toen Trump de Amerikaanse bijdrage schrapte aan ontwikkelingsclubs die abortus ondersteunen. Ze zegde 10…

View original post 129 woorden meer