Fatima Elatik verdient 12.000 euro per maand als adviseur van de politie!

eunmask

Volgens Stef Blok (VVD) is er niets aan de hand met die 12.000 euro per maand!

Met een hoofddoek maak je meer kans!

RP: Voorbeeld: 1.4 miljoen mensen in Nederland moeten gebruik maken van de Voedselbanken!

SP en CDA hadden donderdag felle kritiek op het salaris dat krijgt van de politie in Amsterdam. Elatik verdient maandelijks 12.000 euro per maand als adviseur van politiechef Pieter-Jaap Aalbersberg als het gaat om diversiteit. Dat bleek tijdens het debat over diversiteitsbeleid bij de Nationale Politie.

Vorige maand liet de Amsterdamse politiechef Pieter-Jaap Aalbersberg weten dat het toelaten van de hoofddoek een serieuze optie is om meer allochtone agentes te werven. Op die manier wilde hij meer diversiteit bij de politie creëren, zodat het korps een beter afspiegeling zou zijn van de maatschappij. Tegelijkertijd werd bekend dat oud-PvdA politica Elatik maandelijks voor 12.000 euro per maand werd ingehuurd.
“Dat is belachelijk veel”, zei…

View original post 103 woorden meer