50 jaar na de juni-oorlog van 1967: de moorddadige, irrationalistische, obsessieve coalitie van regressief-links met de nazislam tegen de Joden is nog springlevend.

Martien Pennings

Screenshot uit de eerste aflevering van de docu van Marcel Prins “Daarom ben ik hier”. Let op de verminderde aantallen Joden tussen 1948 en 2017 in Arabische landen.

In het kader van vijftig jaar juni-oorlog van 1967 heeft het bezinnen toegeslagen. Nou ja. De regressief-linkse Jodenhaat onder het mom van “anti-zionisme” is nog steeds, zoals ik al zei, alive and kicking. Maar mogelijk begint in andere kringen heel langzaam door te dringen hoe verderfelijk die islam is en hoe hard we op weg zijn naar een volgende Holocaust, deze keer uit te voeren in Israël en, opnieuw, in Europa, door de coalitie van moslims en regressief-linksen.

Ik heb zojuist met een collega de vertaling van een boek voltooid dat in de herfst bij De Blauwe Tijger uit komt en heel precies en met een overdaad aan door primaire bronnen gesteund bewijs de ontstaansgeschiedenis boekstaaft van wat tegenwoordig “de Palestijnen”…

View original post 335 woorden meer