IMMIGRATIE OF DODELIJKE INVASIE?

eunmask

Europeis populated bysuicidalecreatures, who introduced their own death  

Europa is bevolkt door suïcidale wezens, die hun eigen dood hebben binnengehaald. 

De Franse denker Guillaume Faye zet in drie delen uiteen hoe er gesproken wordt over ‘vluchtelingen’, waar het in werkelijkheid gaat om ‘veroveraars.’ Dit zal in afzienbare tijd leiden tot de ondergang van de Europese bevolking, die teruggebracht zal worden tot een slaven-minderheid.
In dit eerste deel geeft Faye een overzicht van de huidige situatie, in de twee volgende delen heeft hij het over de zelfmoord die Europa pleegt!

In de EU vond tussen januari en juni 2015 een explosieve groei plaats van het aantal asielaanvragen (zonder de oudere aanvragen te tellen, die nog niet eens verwerkt waren) : 417.000 asieleisers, die ongevraagd waren binnengekomen (via land of via zee) waarvan 172.000 in Duitsland en meer dan 32.000 in Frankrijk. Deze komen bovenop de 65.000…

View original post 675 woorden meer