Global warming wetenschappers poolcirkel geblokkeerd door extreem veel ijs

E.J. Bron

Screenshot_63

De Aarde zou zó snel opwarmen, dat deze ijsbreker onverwacht vast kwam te zitten in een extreem dikke ijslaag…

 (Door: “Xander”)

Wereldwijde CO2-‘valuta’ in de maak als voorwendsel voor autoritaire en gecentraliseerde controle over alle aspecten van ons fors verarmde leven

Een team wetenschappers dat in de Noordpoolcirkel onderzoek wilde doen naar de gevolgen van ‘global warming’ moest de geplande reis vanwege ‘extreme ijs-condities’ annuleren. Ook op de Zuidpool werden onlangs record hoeveelheden ijs geconstateerd. Het gros van de bevolking in het Westen is echter dermate gehersenspoeld met de klimaatleugen dat de combinatie ‘meer ijs’ (‘is minder ijs’) en ‘opwarming’ voor zoete koek wordt geslikt.

40 wetenschappers gingen eind mei in het Canadese Quebec City aan boord van de CCBS Amundsen, een schip dat ijs kan breken, maar dat bij Newfoundland desondanks op te dik ijs stuitte om veilig verder te kunnen varen. Andere schepen kwamen vast te…

View original post 14 woorden meer