Geert Wilders haalt keihard uit naar de Europese Unie: “ondemocratisch, islam-lievend monster”

E.J. Bron

Screenshot_48

(Door: Paul van der Bas)

“Er is geen alternatief” voor een Nexit uit de Europese Unie, zegt Geert Wilders.

Het tegenvallende resultaat van de Conservatieven in de Britse verkiezingen heeft linkse eurofielen weer een sprankje hoop gegeven dat de Brexit misschien tóch niet gaat gebeuren. Misschien, zo redeneren de EU-liefhebbers, blijft het Verenigd Koninkrijk nu tóch in de Europese Unie! Natuurlijk slaat die hoop helemaal nergens op: Theresa May’s Conservatieven gaan in coalitie met de rechtse DUP, waardoor er een meerderheid voor Brexit blijft. Eurofiele politici kunnen de waarheid blijven ontkennen, maar de feiten zijn dat steeds meer Europese burgers het helemaal gehad hebben met Brussel.

Geert Wilders heeft dan ook een keiharde boodschap voor degenen die deze waarheid niet onder ogen willen zien: het zal gebeuren:

Lees verder>>>
DDS

View original post