Belgische marine gaat jihadisten naar Europa varen

En het Nieuwsblad brengt dat nieuws dan alsof de Belgische marine keihard op gaat treden. Het is een mooi voorbeeld van hoe u eendrachtig wordt voorgelogen door staat en staatsmedia.

De Belgische marine zet maandag koers naar de kust van Libië om daar de drukste en gevaarlijkste vluchtelingenroute ter wereld te verstoren. Omdat de Italiaanse marine verzuipt in het vele werk, wordt het Belgische fregat Louise-Marie mee ingezet om mensen- en wapensmokkelaars in kleine, snelle bootjes te onderscheppen en vluchtelingen van de verdrinkingsdood te redden.

Blijkbaar worden er ook wapens Europa in gesmokkeld voor de jihadlegers van het Evil Empire in Brussel. Dat hadden we kunnen weten natuurlijk, maar ik zag het nog niet eerder in de krant staan. “Vluchtelingen van de verdrinkingsdood redden”, doe je effectiever door ze helemaal niet te laten vertrekken, maar dat is niet de bedoeling zal verderop blijken. Het zijn ook geen vluchtelingen, dat woord…

View original post 967 woorden meer