Politicus fluisterde “terrorist sympathisant” achter Corbyn’s rug

Video – UKIP kandidaat Keith Fraser fluisterde “terrorist sympathisant” recht in de camera toen de Labour-leider Jeremy Corbyn zijn overwinningstoespraak gaf op vrijdag.

De Labour-partij ging fors omhoog met 29 nieuwe zetels tijdens de verkiezingen in Groot-Brittannië.

Maar het lijkt erop dat niet iedereen blij is over het succes van de sociaal-democratische partij.

In een interview met een Arabische televisiezender een paar dagen geleden zei Jeremy Corbyn, die wordt beschouwd als uiterst links in de Labour-partij, dat we racisme en islamofobie moeten bestrijden in plaats van het intrekken van paspoorten van IS-terroristen en de mogelijkheid om naar het Verenigd Koninkrijk terug te reizen, zoals de Britse regering heeft gedaan.

Dus toen Jeremy Corbyn zijn overwinningstoespraak gaf na de nieuwe verkiezingen, koos Ukip-kandidaat Keith Fraser, die in hetzelfde kiesdistrict als de linkse leider verkiesbaar was, om met mimiek “terrorist sympathisant” recht in de camera na te bootsen.

Op Twitter beschrijft Keith Fraser zichzelf als “een man van kattenkwaad…

View original post 44 woorden meer