Bewijs: De Global Warming Hysterie is gebaseerd op een Hoax!

eunmask

Wij hebben dit al vanaf dag 1 van deze grootste Hoax ter wereld geschreven! Het is een Hoax om de burgers te beroven en de Rijken nog rijker te maken! Lees onze waarschuwing hier,hier, hier, hier en hier!

En Neen wij hebben geen wetenschappers in dienst; het is gewoon een kwestie van waarneming en gezond verstand!

Vandaag de dag, worden we via de media en pers bestookt met allerlei alarmerende berichten over de toenemende opwarming van de aarde; doordat overal de temperaturen stijgen, zo wordt ons steeds weer verteld, is het ijs van Antarctica bezig te smelten. Ook in andere delen van de wereld is de gestage stijging van de temperaturen te merken: bepaalde gebieden die nu nog boven het niveau van de zeespiegel liggen, zouden in de toekomst vroeg of laat geleidelijk onder water komen te staan. De officiële reden, zo vertelt men ons, is…

View original post 743 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s