Waarom nog tolerant zijn voor extremisten?

OpinieZ

Na de recente terreuraanslagen in Engeland nam premier May geen blad voor de mond: “Genoeg is genoeg (…. ) we zijn veel te tolerant geweest voor het extremisme”; eindelijk benoemde ze het ‘islamitisch extremisme expliciet. Nog opmerkelijker was haar aankondiging dat ze bereid is om de bewegingsvrijheid van verdachten in te perken van wie voldoende bewijs is dat ze een bedreiging vormen voor de samenleving. “Als de mensenrechten ons verhinderen om dit aan te pakken, dan zullen we de wetten veranderen”.

Titelfoto: Screenshot door redactie OpinieZ van video Blighty TV


Onmacht
Het linkse haatblog Joop haalde er meteen een verwijzing naar Guantánamo Bay bij
Het is so wie so opmerkelijk dat de commentaren in de media zich meer richten op de onmacht en het optreden van May en haar beleid in het verleden dan op de religieus geïnspireerde drijfveren van de moslimterroristen.

View original post 700 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s