Shomron weeknieuws nummer 90

Shalom beste lezers,

Jawel, het is gelukkig weer gelukt vanuit de verhuisdrukte om toch nog een Shomron Nieuws te schrijven!

Het is hier een enorme ‘ballagan,’ oftewel een bende op z’n Israelisch 😊, alles staat op zijn kop en we zijn flink aan het sjouwen. De buren hebben al twee kamers van ons ingericht en veel van onze spullen staan in de tuin, heerlijk dat je er zo zeker van kan zijn dat het niet gaat regenen, dat scheel heel veel gepuzzel. Langzaam maar zeker raakt het huis leger, alhoewel we nog heel erg veel te doen hebben.. We gaan stug door en hopen volgende week donderdag helemaal over te zijn naar het nieuwe huis. Vandaag wordt het nieuwe appartement voor het eerst in gebruik genomen door één van de klussers. Weer een klein mijlpaaltje…

Heel hartelijke groet en fijn weekend gewenst,

Karen en Yair Strijker,

Studiehuis Reshiet.

90 vanuit shomron