Nederland ten onder aan eigen tolerantie en wetten

E.J. Bron

Screenshot_20

(Door: “BeWiseman”)

Westerse landen zijn ontwikkelde landen, landen waar zaken goed geregeld zijn, maar dat is schijnbaar niet zo met alles.Veel van de wetten die wij hier hebben, zijn gebaseerd op oude achterhaalde wetten. (Het vluchtelingenverdrag stamt uit 1951!!) Onze wetgeving is gebaseerd op een open westerse samenleving, met mensen die opgegroeid zijn in diezelfde open westerse samenleving en dus ook voor mensen die kunnen omgaan met een open westerse samenleving.Maar er komen steeds meer mensen die samenleving binnen die daar niet mee kunnen omgaan, niet mee willen omgaan of zelfs niet mee mogen omgaan. Vaak zijn het dan ook mensen die religieuze wetten meer respecteren dan onze wetten. En omdat onze wetgeving hier niet voor gemaakt is, wordt die wetgeving dan ook van binnenuit uitgehold.

View original post 296 woorden meer