Jihad-leger in Europa telt dankzij immigratie al 66.000 toekomstige terroristen

E.J. Bron

Screenshot_16

(Door: “Xander”)

Overgrote meerderheid Europeanen wijst immigratie aan als oorzaak voor fors gestegen aantal terreuraanslagen

Dankzij het open grenzen/massa-immigratie/islamisering beleid van de EU en haar westelijke lidstaten is het leger islamitische Jihadisten in Europa inmiddels gegroeid tot 66.000 potentiële terroristen, groter dan de strijdmachten van Nederland (44.000), Portugal (38.000) en Oostenrijk (26.000). Dat leger groeit snel, omdat Europese hulporganisaties en NGO’s met goedkeuring en hulp van Brussel voor de kust van Libië dagelijks nieuwe radicale islamieten ophalen, en daarbij samenwerken met criminele mensensmokkelaars. Het is wachten op ‘Dag X’ of ‘Uur U’, wanneer aanslagen zoals we in Parijs, Londen, Berlijn, Brussel, Stockholm, Manchester en Nice hebben gezien, in tienduizendvoud zullen plaatsvinden, ook in Nederland.

Lees verder>>>
(h/t “JanKlaassen”)
ksander nieuws

View original post