D66 nep-democraat Marietje Schaake haalt uit naar Facebook. Vrijheid van meningsuiting is namelijk doodeng

E.J. Bron

Screenshot_11

(Door: Michael van der Galien)

De tijd dat D66’ers zich hard maakten voor de vrijheid van meningsuiting is al lang niet meer.

D66-Europarlementariër Marietje Schaake (foto) heeft vandaag weer eens hard uitgehaald naar Facebook. Volgens haar neemt de sociale media gigant ‘zorgen’ over de rol die FB-advertenties spelen bij verkiezingen namelijk ‘niet serieus.’

In het artikel waar ze naar linkt wordt er totaal geen bewijs gegeven dat Facebook of diens adverteerders fout bezig zijn. Het enige dat ‘problematisch’ is, in de ogen van de New York Times en dus ook van Marietje Schaake, is dat Labour-kiezers in het Verenigd Koninkrijk regelmatig geconfronteerd worden met advertenties voor de conservatieve Tories. Waar ik vandaan kom noemen we dat gewoon het hebben “van een open en transparant debat,” maar wat Schaake en haar vrienden van het Amerikaanse mediakartel betreft is dat dus doodeng.

Lees verder>>>
DDS

View original post